I was born to be free 2.del

        Usedemo se na svoja mesta jaz v zadnjo klop onidve pa v predzadnjo no pri matematiki ne delam nič razen risanja po zvezku ker sem tako ali tako pravdobra če se učim ali ne. O pouk se je začel ... 

   Zleknem se čez mizo in se pripravljam za novo risbo v zvezek in ko mislim da bo se ura matematike končala po mojih načrtih v razred priteče Coll (s 5min zamudo).

    Coll mi je zelo všeč in se ga ponavadi na veliko izogibam ima zelo lepe modre oči v katere mu ne upam pogledat ker se bojim da bom zrdela neham ga gledat in začnem ponovno risat v zvezek. In potem se naenkrat pojavi zraven mene in se vse na stol ki je prost ob meni ja pa WTF!!!

   Alarm v moji glavi alarm in gledam v mizo ter se ne upam premaknit fak kaj naj naredim in še za povrh se začneta Scar in Char smejati in to zelo glasno saj vesta da  mi je Coll všeč jas pa kar zrdevam.

   Pet minut mine in Coll me nekaj vpraša jas pa nisem slišala vprašanja zato se obrnem ga pogledam v oči in ne vem kaj naj rečem poem me reši to da ga učitelica pokliče k tabli uff.

 

   K     A     T     A     S     T     R     O     F     A

 

  Takoj ko odide vstran se začneta Scar in Char še bolj smejat in se obrneta proti meni jas ju pa samo jezno gledam kaj si pa mislita to ni nitni malo smešno. Kaj bom naredila s tema dvema ahh.

    Obrneta se naprej in si mislim končno potem pa vidim da se Coll vrača na svoje mesto o ŠIT. A je verjetno pozabil na vprašanje ki mi ga je zastavil prej jam .Zdaj lahko nadaljujem z risanjem mine kakšnih 20 minut in me prime za roko jas jo z največjo hitrostjo odmakne le ak si je ob tem mislil

 

»Lepa risba« reče »Kaj pa bi naj bilo to«

 

»Amm um« … kaj naj mu rečem joj …

»Pač ja to se mi trenutno plete po glavi«

odgovorim po tiho ni upam da me ni slišal saj so na risbi bili tudi srčki.

 

»Ali mi posodiš radirko« me vpraša ker se ne odzvem me vpraša ponovno. Takrat pa začne kar sem ˝roštat˝ po moji peresnici in si jo vzame sam .Odtrga košček ter ga vrže Scar v glavo in ona mu seveda vrne ampak mu ta košček prileti v lase in si ga sam ne more spravi ten tako da prosi mene za pomoč. 

 

»Malo pomoči prosim« reče .

 

Ja se le z težavo obrnem in ga pogledam v oči … modre … lepe … oči …


Pomagala sem mu spravit radirko iz las pri tem sem bila ver jezno ZELO redeča  v obraz vem samo da sta se Scar in Char glasno smejali do konca ure sem samo gledala v mizo tudi celi pouk je minil tako.

        

                                                                     

Rezultat: 5.0    Glasov: 3
+
+
+
+
+
Ogledov: 544

Komentarji

~

heheheh, ja. se spomnim tega dogodka ja. i still laughtin. sam si pozabla še napisat da sm jas rekla LOVE IN IN THE AIR. hehehhe . :P

prosim to zgodba se ne

prosim to zgodba se ne navezuje na resnične dogodke lol poš pol vidla

~

mejbi se res nene. ampak to je resnično blo. xd <33